Live-streams maar dan wel leuk? Wij werken samen met #lovemylivestream. Het nieuwe bedrijf van Ed Struijlaart. Samen verzorgen we inhoud, vorm en techniek voor het leukste online uurtje van het jaar. Dat kan bij jullie op locatie, maar we kunnen natuurlijk ook een geweldige locatie regelen.

Waarom zijn wij bijzonder? Wij kunnen de culturele sector online verbinden met bedrijfsleven. Samen hebben we een gigantisch netwerk van muzikanten, presentators, cabaretiers, acteurs, regisseurs, schrijvers, technici. Bovendien hebben we samen jarenlange ervaring met inhoud koppelen aan een vorm waar mensen naar willen kijken.

Ed Struijlaart is singer songwriter. Hij was de eerste die tijdens de lockdown in maart ging optreden via live streams. Dit is nu uitgegroeid tot Lovemystream. Ed en Erris werken al een aantal jaar samen. Ed was mede-componist bij Soof de Musical en Erris was mede-scriptschrijver. Daarna was Erris regisseur en scripthulp bij Ed’s one-man shows Gitaarmannen en Alles op Rood (dat nu door Nederland tourt).

Een half uurtje brainstormen over die einde- of nieuwjaarsbijeenkomst? Online conference? Webinar? Klantenbijeenkomst? Vrijmibo? Stuur me een mail op erris@moodfactory.com